Joost Schenk

Joost Schenk

Nadat Joost in 2007 de IVA in Driebergen op HBO-niveau heeft afgerond, was hij ruimschoots daarvoor als jonge telg al actief in de auto verkoop, eerst bij Volvo in Hengelo en later bij Jaguar Land Rover in Enschede, waar Joost zijn huidige zaken partners Rick Terlouw en Marco Klaas als collega’s ontmoette.

5 jaar later ging Joost zijn sporen verdienen in de wereld van autolease, In eerste instantie bij J&T lease in Oldenzaal en daarna als “Key Accountmanager” bij Renault Nederland. En met succes! Omdat de roots van deze ondernemende Haaksbergenaar, in het Twentse land liggen was een job dichter bij huis meer op zijn lijf geschreven. Met alle ervaring en kennis die Joost in zijn carrière heeft opgedaan was hij toe aan zijn volgende uitdaging: Ondernemer. Begin 2023 startte we aan de A1 in Twente een nieuw lease bedrijf, A1 Car Lease. Hoe makkelijk is dat ?

Joost beschrijft het zelf als:
Zorgeloze mobiliteit met een hoge service, advies op maat, korte lijnen en persoonlijke aandacht met maximale klantentevredenheid en -, belevenis U kunt bij ons terecht voor bedrijfswagen, personenwagen en wagenparkbeheer.
Wij denken graag met u mee in oplossingen of het nu gaat om het inzetten van shortlease tot het inzetten van een elektrische bedrijfswagen. Met ons mobiliteitsplan helpen wij u graag om uw wagenpark flexibel, efficiënt en duurzaam in te richten.

Daag Joost uit! Neem contact met hem op, je zult er geen spijt van krijgen. GSM 06-53897624

CONTACT

Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Realisatie Solera Autodata