A1 Car Lease: MVO & Duurzaamheid

Autorijden is een van de grootste veroorzakers van de opwarming van de aarde. Bij A1 Car Lease geloven we dat autorijden voor velen vrijheid betekent. Als leasemaatschappij zetten we ons in om de impact van autorijden op het milieu te verminderen. Daarom motiveren en ondersteunen wij onze medewerkers om in elektrische auto's te rijden. Elektrische auto's zijn milieuvriendelijker dan traditionele voertuigen met verbrandingsmotoren en dragen zo bij aan een gezonder klimaat.

Afvalstromen
Naast elektrisch rijden, zijn we ook bewust bezig met onze afvalstromen. Bij A1 Car Lease zorgen wij voor een correcte afvalscheiding, zowel bij de lease als bij onze leveranciers en in onze eigen werkplaats. 

Efficiënt transport
Ons transport organiseren wij zo efficiënt mogelijk. We minimaliseren onnodige kilometers en optimaliseren het brandstofverbruik om zo zuinig mogelijk te rijden.

Energiebeheer
We maken gebruik van energie-efficiënte technologieën en stimuleren onze medewerkers om energie te besparen. Ons kantoor is uitgerust met LED-verlichting en we maken gebruik van duurzame energie om een deel van onze energiebehoefte te dekken.

Papierloos werken
Om ons papierverbruik te verminderen, stimuleren we een papierloze werkomgeving. We maken gebruik van digitale documentatie en processen, wat niet alleen efficiënter is maar ook beter voor het milieu.

Lokale betrokkenheid
A1 Car Lease is actief betrokken bij lokale gemeenschappen en initiatieven. We ondersteunen lokale milieuprojecten en werken samen met regionale organisaties om duurzaamheid te bevorderen.

Duurzaam ondernemen met A1 Car Lease
A1 Car Lease is de ideale partner voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dankzij ons universele karakter kunnen wij de nieuwste technologieën leveren, waardoor jouw onderneming zijn duurzame karakter kan uiten via jouw wagenpark. Dit zorgt ervoor dat je altijd bij ons aan het juiste adres bent voor jouw mobiliteitsbehoeften.

Onze leaseadviseurs zorgen ervoor dat je volledig en correct geïnformeerd wordt, zodat jij je kunt focussen op de corebusiness van jouw organisatie. Met deze aanpak zijn wij jouw flexibele en betrouwbare partner in mobiliteit!

Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Realisatie Solera Autodata