Tankpas

Tankpas Ontvangen
Een tankpas ontvang je alleen als brandstof is toegevoegd aan je leasecontract. Dit wordt meestal gedaan door de contracthouder of wagenparkbeheerder. Met een tankpas kun je alle soorten brandstof afrekenen bij de meeste tankstations, inclusief onbemande tankstations.

Wij vragen de tankpas voor je aan zodra de leverende dealer je nieuwe leaseauto bij ons aanmeldt. De tankpas ontvang je via de post, wat doorgaans 3-10 werkdagen duurt. De pincode voor de tankpas ontvang je altijd in een aparte brief, meestal een dag na de tankpas.

Tankpas in het Buitenland
Ga je naar het buitenland en is het toegestaan om daar te tanken volgens je autoregeling? Dan heeft je tankpas een DKV-zijde. Met deze zijde van de tankpas kun je brandstof in het buitenland afrekenen.

Extra Opties
Zijn er extra opties toegevoegd aan je leasecontract zoals tolgeld of autowasstraat? Met de tankpas kun je in het buitenland ook tolgeld betalen of de autowasstraat afrekenen. Dit herken je aan de icoontjes op de pas.

Hoe Kan Ik Mijn Tankpas Blokkeren?
Bij verlies of diefstal van je tankpas raden wij aan deze zo snel mogelijk te blokkeren. Dit kan 24 uur per dag via de MultiTankcard Next app. Je kunt ook contact opnemen met ons, zodat wij je pas kunnen blokkeren.

Download MTC APP

ANDROID IOS

Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Realisatie Solera Autodata