Tankpas

Een tankpas ontvang je alleen als brandstof is toegevoegd aan het leasecontract. Bijvoorbeeld door de contracthouder of wagenparkbeheerder. Met een tankpas reken je alle soorten brandstof af, bij de meeste tankstations. Ook onbemande tankstations.
De tankpas ontvangen Wij vragen de tankpas voor je aan als de leverende dealer je nieuwe leaseauto bij ons aanmeld. De tankpas krijg je via de post. Dit kan soms 3-10 werkdagen duren. De pincode voor de tankpas ontvang je altijd in een aparte brief, vaak een dag na de tankpas.

Tankpas in het buitenland
Ga je naar het buitenland en mag je volgens je autoregeling ook in het buitenland tanken? Dan heeft je tankpas een DKV-zijde. Met deze kant van de tankpas reken je de brandstof in het buitenland af.

Extra opties
Zijn er extra opties aan het contract toegevoegd als tolgeld of autowasstraat? Dan kan je met de tankpas ook in het buitenland tolgeld betalen of de autowasstraat afrekenen. Je herkent dit aan de icoontjes op de pas.

Hoe kan ik mijn pas blokkeren?
Bij verlies of diefstal van uw pas raden wij u aan deze zo snel mogelijk te laten blokkeren. Dit kan 24 uur per dag via de MultiTankcard Next app. U kunt ook contact opnemen met ons. Wij kunnen vervolgens uw pas blokkeren.

Download MTC APP

ANDROID IOS

Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Realisatie Solera Autodata