Inlevering van de leaseauto

Bij inlevering van uw leaseauto wordt er een innamerapport gemaakt door één van de werknemers van A1 Car Lease. Dit gebeurt in overleg met u. Hierop baseren wij de afrekening van de ingeleverde leaseauto.

De Inleverprocedure
Wanneer u de leaseauto inlevert, dient u met een aantal zaken rekening te houden. Zo moet de auto schoon en schadevrij worden opgeleverd. Verder moet alles wat meegeleverd is toen u de auto in ontvangst nam, zoals bijvoorbeeld het kentekenbewijs, reservesleutels en brandstofpas ook weer worden ingeleverd. Aangezien het inleveren van uw leaseauto een belangrijk moment is, zowel voor u als voor ons, maken wij samen met u een gedetailleerd innamerapport over de status van uw auto. Dit rapport is voor ons het uitgangspunt bij het beëindigen van het contract. Overigens wil dit niet zeggen dat wij schades die genoteerd worden op het rapport ook daadwerkelijk als een in rekening te brengen schade zien. Zorg er wel voor dat alle schades die op moment van het inleveren aan de auto zitten gemeld zijn door een Europees Schadeformulier (SAF). Het moment van inleveren gaat in overleg met A1 Car Lease en eventuele wagenparkbeheerder

Deze zaken moeten aanwezig zijn In het algemeen geldt dat een simpele regel moet worden gevolgd als een auto wordt ingeleverd. Alles wat bij de auto hoort, moet samen met de auto worden ingeleverd:

  1. Alle sleutels
  2. Kentekenbewijs (Deel 1a en 1b);
  3. Brandstofpas;
  4. Onderhoud- en instructieboekje(s) van de auto;
  5. Alle meegeleasede accessoires;
  6. Rolhoes (bagagehoes);
  7. Reservewiel en/of reparatiekit.
Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Realisatie Solera Autodata