Inlevering van de leaseauto

Inlevering van Uw Leaseauto bij A1 Car Lease in Twente
Bij de inlevering van uw leaseauto wordt er een innamerapport gemaakt door één van de werknemers van A1 Car Lease. Dit gebeurt in overleg met u en vormt de basis voor de afrekening van de ingeleverde leaseauto.

De Inleverprocedure
Wanneer u de leaseauto inlevert, dient u met een aantal zaken rekening te houden. De auto moet schoon en schadevrij worden opgeleverd. Daarnaast moeten alle items die bij de auto horen, zoals het kentekenbewijs, reservesleutels en brandstofpas, ook weer worden ingeleverd.

Omdat het inleveren van uw leaseauto een belangrijk moment is, zowel voor u als voor ons, maken wij samen met u een gedetailleerd innamerapport over de status van de auto. Dit rapport is het uitgangspunt bij het beëindigen van het contract. Dit betekent echter niet dat wij alle genoteerde schades daadwerkelijk in rekening zullen brengen. Zorg ervoor dat alle schades bij het inleveren zijn gemeld via een Europees Schadeformulier (SAF). Het inlevermoment wordt in overleg met A1 Car Lease en eventueel de wagenparkbeheerder gepland.


Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Realisatie Solera Autodata